Visie, missie en werkwijze van CarpentierMooren Bouwgroep

Visie, missie & werkwijze

Onze visie 
Wij willen als volwaardig partner in de gehele bouwsector optreden en nemen daarin de rol van kenniscentrum op ons met bijzondere aandacht voor innovatie. Daarbij stellen we nu, en in de toekomst, de vraag van onze klant centraal en beschouwen we persoonlijke aandacht als onze kracht.

Onze missie
Samenwerken met de De Carpentier-Mooren Groep betekent samenwerken met vertrouwen en met afspraak is afspraak. Ons brede productaanbod garandeert een betaalbare kwaliteit en een volwaardig partnership binnen ieder project. Vanuit centraal gelegen locaties in De Randstad en een uitstekende voorraad leveren wij een totaalpakket van producten, kennis, kwaliteit en logistiek.

Onze werkwijze
De Carpentier-Mooren Groep staat al 100 jaar voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat doen we met beide benen op de grond en een onovertrokken enthousiasme. Vanuit onze familiebedrijven, die waren gespecialiseerd in keukens en hout- en plaatmaterialen, zijn wij samen doorgegroeid naar een bedrijfsgroep met vijf bedrijfsonderdelen (CarpentierMooren Bouwplein, Carpentier Professional, Carpentier Keukens en Wonen, Probin IJzerwaren en Karwei) voor Bouwen en Wonen. Voor professionals en consumenten. Bij ons voel je als vanouds de warmte van een familiebedrijf. Wij hechten waarde aan plezierig en doelgericht samenwerken. Het goed doen voor, en met elkaar. Maar ook voor onze omgeving. Ons MVO-beleid is erop gericht om te streven naar een maatschappelijk verantwoorde onderneming met het oog op de toekomst voor mens en milieu.