Alle Sakol leden

Sakol B.V.

De Carpentier-Mooren Groep is aangesloten bij Sakol B.V., een unieke samenwerking in de hout- en bouwbranche. Bij Sakol is het totaal meer dan de som der delen, waardoor jij profiteert van schaalvoordeel en flexibiliteit.

Al meer dan dertig jaar vormt Sakol een imponerende krachtenbundeling van zelfstandige, regionale handelaren in hout- en bouwproducten. Sakol heeft een geweldig gevoel voor de praktijk van de bouw, is zeer ondernemersgericht en opereert krachtig als collectief. De kracht van Sakol heeft zich ruimschoots bewezen: de deelnemende bedrijven slagen er steeds weer in het verschil te maken met een naadloze aansluiting op jouw routine en een uiterst scherp aanbod. Kijk op Sakol.nl voor meer informatie.

Private labels
De private labels van Sakol zijn het resultaat van jarenlange ervaring op het gebied van marktonderzoek en productontwikkeling. Door intensieve samenwerking met geselecteerde producenten zijn kwalitatief hoogstaande producten ontwikkeld voor specifieke toepassingen. Producten die door de markt hoog worden aangeslagen en gewaardeerd.